Kip op Braziliaanse wijze (een typisch gerecht van Minas Gerais) met kip in witte wijn, paprika, ajuin, peterselie en champignons in een heerlijk tomatensausje |
|
Stroganof met rundsvlees, roomsaus en champignons. |
|
Muqueca de peixe (een typisch gerecht van Salvador de Bahia) met zalm, tongrolletjes, scampi's en gamba's, paprika, koriander en uien, in een roomsausje van kokosmelk. |
|
Frango de Domingo met kip in lemoensap, ajuin, tomatenpuree, ham en kokosmelk in een roomsaus van saffraan. |
|
Feijoada (een typisch gerecht van Rio de Janeiro) met gedroogde bonen, worst, vlees, gegrilde ribbetjes en spek (voor minimum 10 personen). |
|
Kip of scampi's in rode curry (een pikant, typisch Thaïs gerecht) met kip of scampi's, kokosmelk, knoflook, curry en koriander. |
|
Calderada de Peixe met tongrolletjes, scampi's, blokjes wortelen en ajuin in een sausje op basis van witte wijn. |
Alle gerechten worden geserveerd met aangepaste groenten en rijst.